Recept

personen icon

4 personen

tijd icon

15 min.

Kippenrillettes met focaccia

Kip, niet feestelijk? Nonsens! De potjes Gallux-kippenrillettes zijn jouw nieuwe geheime ingrediënt met de feestdagen. Gebruik de rillettes zo als dip of smeer de lekkernij op een toastje. En als je onze rillettes écht culinair wilt serveren, hebben we dit receptje voor jou. Geniet van schitterende feesten.

Kippenrillettes met focaccia

Ingrediënten

  • 1 portie Gallux-kippenrillettes
  • 1 focaccia om af te bakken
  • Olijfolie
  • Provençaalse kruiden
  • Bieslook

Bereiding

  1. Laat de kippenrillettes een half uur voor serveren op kamertemperatuur komen en verwarm de oven op 180 graden.
  2. Snijd de focaccia in repen en smeer ze in met olijfolie en Provençaalse kruiden.
  3. Bak de focaccia in de oven voor ongeveer 11 minuten op 180 graden.
  4. Snij de bieslook fijn.
  5. Serveer de kippenrillettes met de focaccia en strooi er bieslook over.

Beste beenhouwer,
hang een afdruk van deze pdf in de winkel en bied jouw klanten een superlekker Gallux gerecht aan

print iconPDF